Hvordan nyter du vår service?

 

Vær melding

Stovner
Norge
Fredag 19.10.2018
Delvis skyetfra øst-sørøst6°C0.7m/s
0mm
Lørdag 20.10.2018
Lettskyetfra vest-sørvest8°C0.8m/s
0mm
Søndag 21.10.2018
Delvis skyetfra sørvest14°C4.5m/s
0mm
Weather forecast from yr.no

Besøkende

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag1
mod_vvisit_counterI går68
mod_vvisit_counterDenne uken269
mod_vvisit_counterdenne måneden1282
mod_vvisit_counterAlle281274

Bruker meny | Tjenester

Vaskehall Galleri

Bil nyhter

Tjenester
Hovedside PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Webansvarlig   

Smart Bilpleie tilbyr sine kunder høy kompetanse og håndverksmessig pålitelighet innen bilpleie. Vi utfører alt innen bilpleie: Alt fra en enkel håndvask til en full rens utvendig og innvendig. Vi teflonbehandler lakken, dette gjør lakken mer motstanddyktig mot uv stråling og nedmatting, vedlikeholdet av lakken blir enklere og glansen holder lenger. Invendig rengjøring og rensing m/impringnering av interiøret er også en av våre spesialiteter. Staben er resultatbevist og ønsker å gi kunden det beste resultat etter vår behandling.

 

Adresse:

Haavard Martinsensvei 19, 0978 Oslo
Tlf: 22 21 19 00
mob: 99 89 86 88

Åpningstid:

 07-22     08-22

 

  
   
 
Bilvask Innvendig | Utvendig PDF Skriv ut E-post
Skrevet av smart2010   

Solen stråler fra en lyseblå himmel, og jeg har allerede stått i vaskehallen og vasket to biler. Herlig! Småfuglene lurer nok litt på hva det er med denne ambisiøse mannen som stadig står opp ved morgengry for å vaske bil!? Å håndvaske bil er den beste måten å bli kjent med bilens former på. Jeg stryker den med svampen og oppdager hele tiden nye elementer og detaljer. Om man ikke ønsker å gjøre jobben selv, er vi her for å pleie bilen du frakter til oss!

Les mer …
 
Polering | Rens PDF Skriv ut E-post
Skrevet av smart2010   

Beskytt bilen og gjør bilvasken lettere ved å polere bilen. Det som er viktig å tenke på før man begynner er at bilen er helt ren. Småpartikler kan ripe opp lakken om bilen ikke er ren før man polerer.

Les mer …
 
Dekkskift | Dekkhotell PDF Skriv ut E-post
Skrevet av smart2010   
Problemer med tunge løft og dårlig lagringsplass eller er du rett og slett lei av å finne frem hjulene dine fra bod eller garasje - den dagen det snør - frakte disse til nærmeste verksted, stille deg i kø sammen med alle andre og så bære tilbake til boden? Da er dekkhotell hos Smartbilpelie løsning for deg! Nå kan vi sørge for at bilen din er godt skodd uansett årstid!
Les mer …
 
Rens av Bil PDF Skriv ut E-post
Skrevet av smart2010   

Grunndig innvendig og utvendig vask av bilen med rens av bilen innvendig Rens av taketgulvet, dører, dashbord... Altså hele bilen innvendig!

Dette innebærer vask av seter, støvsuge matter/ seter, vaske dør lister! I tillegg til det så vasker vi også takgulvet, dører (både lister og interiør) dashborad! Vi mener det å pleie bilen gjør bilens livet lenger enn vanlig!
   
 


Banner